Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TMD

Aspiratorë centrifugalë me thithje të dyanshme

Aspiratori:

• Është i disponueshëm, në 9 përmasa, duke filluar nga 5/8 deri në 15/15.

• Secili model i kësaj serie plotëson Direktivën ErP 2015 dhe Direktivën ErP 2009/125/CE.

• Prurja nga 550 m³/h – 10000 m³/h dhe në varësi të modelit deri në 490 Pa.

• Temperaturat e ajrit të punës nga -20°C deri në 50°C.


Motori:

• Motor asinkron, i mbyllur me klasë mbrojtjeje IP54.

• Klasë izolimi F.

• Me 4 ose 6 pole.

• Monofazë 220-240 V me 1 dhe 3 shpejtësi.

• Modeli 12/9, 1.5 CV; 12/12, 1.5 CV dhe 15/15, 3 CV janë IIIF.


Karkasa:

• Prodhuar me llamarinë të galvanizuar Z-275.

Kutia e aspiratorit:

• Prej llamarine të galvanizuar me spesor 1mm dhe 1,2mm në varësi të modelit.Sipas kërkesës:

• Mund të vishet me absorbues akustik.