Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TSA-F

Aspiratorë centrifugalë me thithje të njëanshme me transmision

TSA-F 400⁰C/2h është aspirator me transmision me thithje të njëanshme,
me motorin jashtë rrymës së ajrit, për të punuar jashtë zonave të rrezikut nga zjarri (desenfumage).
Aspiratori 400⁰C/2h i certifikuar sipas rregullores UNE EN-12101-3:2016 dhe certifikimin CE.
Kutia është prej çeliku të galvanizuar me izolim termo-akustik.
Pajisur nga brenda me një ventilator centrifugal me thithje të njëanshme, me amortizator dhe bashkues antivibrues 400⁰C/2h në hyrje dhe dalje.
Motori është B3, me rendiment IE3 (mbrojtje IP55).
Në dispozicion montim horizontal dhe vertikal.