Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Tub korrugato

FlexiVent 0101905000

Tub korrugato me trajtim antibakterial dhe anistatik.

• E përbërë nga polietileni me densitet të lartë (HDPE).
• Rrezja e përkuljes është 180 mm.
• Densiteti rrethor 8 kN/m² sipas EN ISO 9969.
• Temperatura e punës: nga -20 në +60 °C.
• Sipërfaqe e brendshme e lëmuar për rezistencë të ulët të ajrit dhe pastrim të lehtë.