Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TUNEL JET FAN

Ventilator Jet fan me një drejtim projektuar posaçërisht për futjen e ajrit të freskët dhe evakuimin e tymit në rast zjarri në tunele, i certifikuar 400°C/2h dhe 300°C/2h sipas modelit.


Aspiratori:
• Aspiratorë me një drejtim të miratuar për evakuimin e tymit, sipas standardit EN 12101-3;
• Helika me kënd të ndryshueshëm prej alumini të derdhur;
• Silenciatorë me izolim termik dhe akustik;
• Kabllo E90 me mbrojtje metalike;
• Këmbë mbështetëse në varësi të modelit të përfshirë në set;
• Amortizator;
• Karkasa prej çeliku e lyer me bojë antikorrozive me rezinë në 190°C.


Motori:
• Klasa H me përdorim të vazhdueshëm S1 dhe përdorim emergjence S2. Me kushineta me sfera dhe mbrojtje IP55 me 2 shpejtësi;
• Trefazor 400 V 50 Hz;
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: S1 -25 ºC +40 ºC përdorim i vazhdueshëm, gjithashtu i përshtatshëm për temperatura të ngrohta deri në 50°C. Përdorimi emergjence S2, 300°C/2h, 400°C/2h.


Opsionale:
• Motorë IP55, ATEX dhe me 2 shpejtësi;
• Konstruksion total inox;
• Konstruksion çeliku i zinkuar.