Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TT Silent-M

Përshkrimi:

• Modeli Vents TT Silent M, tipi in-line super silencioz deri në 23 dB;
• Diametri Ø 100 mm, Ø125 dhe Ø150mm;
• Motori me dy shpejtësi;
• Kushinetat me sfera me grasatim të përherëshëm për 40 000 orë pune pa ndalim ose 5 vjet pa ndalim.