Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

VK

Përshkrimi:

• Modeli Vents VK, tip centrifugal in-line me karkasë metalike;
• Diametri Ø100 mm, Ø125 mm dhe Ø150 mm;
• Seria Vents VK është e pajisur me motor monofazë, me dy shpejtësi;
• Shkalla e mbrojtjes IP44;
• Kushinetat me sfera me grasatim të përherëshëm për 40 000 orë pune pa ndalim ose 5 vjet pa ndalim.