Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

VOK

Aspiratorë për në çati me prurje maksimale deri në 17 010 m³/h


Aspiratori:
• Aspiratorë centrifugal me karkasë të lyer me pjekje;
• Diametri nga Ø 200-630 mm;
• Lyer me pjekje.


Motori:
•Motorë asinkronë me 2, 4 ose 6 pole një ose trefazorë dhe helika me fletë të kthyera mbrapa;
• Kushinetat me sfera me grasatim të përherëshëm per 40000 orë pune pa ndalim;
• Mbrojtja IP44-IP54.