Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

VUE P mini

Rikuperator energjie me izolim termoakustik. Prurja e ajrit 100 m3/h dhe efiçenca e rikuperimit të nxehtësisë 64 deri në 76 %.

• Lloji i shkëmbyesit të nxehtësisë: Counter flow
• Izolim termoakustik
• Lloji i motorit: AC
• Shkëmbyesi i nxehtësisë entalpi
• Komandimi: Telekomandë