Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
  • Mbi 23 vjet PËRVOJË PUNE.

    Angazhim profesional nga një staf i dëshmuar.

  • Mbi 23 vjet PERVOJE PUNE

    Angazhim profesional nga një staf i dëshmuar.

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Tirana Teknologji u themelua në 1999 në Madrid.


E filloi aktivitetin e saj në Tiranë në 2001 ku dhe solli një frymë të re europiane shërbimi ndaj klientit, e mbështetur kjo nga fabrikantë vizionarë me interesa globale dhe produkte cilësore.

Tirana Teknologji u themelua në 1999 në Madrid.


E filloi aktivitetin e saj në Tiranë në 2001 ku dhe solli një frymë të re europiane shërbimi ndaj klientit, e mbështetur kjo nga fabrikantë vizionarë me interesa globale dhe produkte cilësore.

Send MESSAGE!
If you have any questions, please do not hesitate to contact us.