Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
ASPIRATORËT EC
GRAFIKU I DIAMETRIT TE TUBIT RENIES SE PRESIONIT DHE SHPEJTESISE SE LEVIZJES SE AJRIT NE VARESI TE PRURJE
INSTRUMENTA MATËS
EKUIVALENCA MES TUBAVERRETHORE DHE KATERKENDORE
KLASIFIKIMI I ASPIRATOREVE
ÇFARË ËSHTË OZONI?