Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Sodeca Economic

Perde ajri ekonomike për lartësi deri në 3 m dhe instalim horizontal. Projektuar posaçërisht për ndërmarrjet e vogla tregtare.

Ndërtimi:
– Karkasë metalike e lyer me bojë.
– Projektuar për montim horizontal.
– Versioni S: Ventilator me dy shpejtësi.
– Sinjal drite për funksionimin e pajisjes.
– Aksesorë për kapje në mur.
– Versioni E: Rezistence elektrike me faktorë sigurie.

Versioni:
– Mjedisi: Riqarkullimi i ajrit.
– Elektrike: Elemente elektrike të integruara.

Kontroll i jashtëm:
– Versioni E: Kontroll me telekomandë.